АЈДЕ, СИТЕ НИЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕМЕ ЕДРАТА СО КОИ СЕ СТИГНУВА НАЈДАЛЕКУ!

петак, 14. децембар 2012.

Тематско повторување - ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИ ПОЈАВИ


Нема коментара:

Постави коментар